ΝΕΑ

To viral video του Tom Hanks και της Rita Wilson που διαφημίζει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα

Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821, το διάσημο ζευγάρι τιμά την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Την αγάπη τους για την Ελλάδα την έχουν δείξει έμπρακτα. Ο Αμερικανός βραβευμένος ηθοποιός Tom Hanks και η Ελληνοαμερικανίδα σύζυγός του, Rita Wilson, έχουν γίνει πια Έλληνες πολίτες και το αίσθημα αγάπης και υπερηφάνειας για αυτόν τον τόπο είναι περίσσιο. 

Και ενώ η χώρα μας ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και την Ανεξαρτησία μας από τον Τουρκίκο ζυγό, ένα video που ανέβηκε στο YouTube και στη συνέχεια κοινοποιήθηκε μέσω κοινωνικών μέσων, εχει γίνει viral σε όλο τον πλανήτη.

Στο video αυτό το διάσημο ζευγάρι καλεί τον κόσμο να γιορτάσει την ομορφιά της Ελλάδας και τα επιτεύγματά της.

«Είναι καταπληκτικό να γιορτάζω την ελληνική μου κληρονομιά αλλά και τη δική σου ελληνική πια κληρονομιά», λέει η Wilson στο Hanks, στο video και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, απ’ όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκεται.

Η επερχόμενη γιορτή στις 25ης Μαρτίου 2021, σηματοδοτεί τα 200 χρόνια από τότε που η Ελλάδα εξεγέρθηκε ενάντια στην οθωμανική τουρκική κυριαρχία (από το 1453), μια εξέγερση που οδήγησε στην διακήρυξη της ανεξαρτησίας των ελληνικών εδαφών και στη δημιουργία του πρώτου σύγχρονου ελληνικού κράτους. «Η Ελλάδα, η χώρα της ομορφιάς, η χώρα της Δημοκρατίας, η χώρα των μεγάλων στοχαστών, η χώρα των υπέροχων ανθρώπων… Έλα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος», λέει ο Hanks με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια.

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *