ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό των 200 ετών από την επανάσταση

Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων για την προετοιμασία της πλατείας Συντάγματος για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την επανάσταση.

Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων για την προετοιμασία της πλατείας Συντάγματος για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Στην πλατεία έχουν τοποθετηθεί 200 ελληνικές σημαίες σε βάθρα, δεξιά και αριστερά, ενώ στο κέντρο σχηματίζεται από λουλούδια η ελληνική σημαία και οι χρονολογίες 1821 και 2021.

Για την δημιουργία τους χρειάστηκαν 3000 άλυσσοι και 1500 ζουμπούλια. 

Πηγή: skai.gr

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *