ΝΕΑ

Υπέροχοι Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον: Το μήνυμά τους για το 1821

«Ελλάδα, ο τόπος της ομορφιάς, της Δημοκρατίας, των φιλοσόφων, των υπέροχων ανθρώπων» λέει ο  64χρονος Αμερικανός, με  ελληνική ιθαγένεια, ηθοποιός 

Ξανά viral γίνεται ένα βίντεο που είχαν ποστάρει πριν μήνες ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον με το οποίο καλούσαν τον κόσμο να γιορτάσει με την Ελλάδα τα 200 χρόνιααπό την Επανάσταση του 1821.

«Ελλάδα, ο τόπος της ομορφιάς, της Δημοκρατίας, των φιλοσόφων, των υπέροχων ανθρώπων» λέει ο Τομ Χανκς, μετρώντας με τα δάχτυλα για κάθε ιδιαίτερη αναφορά στο βίντεο που είχε ανεβάσει η Ρίτα Γουίλσον στον λογαριασμό της. Το βίντεο γίνεται ξανά share στα κοινωνικά δίκτυα, τώρα που πλησιάζει η επέτειος.


Γελώντας, τονίζοντας κάθε λέξη ο Τομ Χανκς συμμετέχει στο μήνυμα της συζύγου, παινεύεται ότι έχει την ελληνική ιθαγένεια και επεκτείνει το κάλεσμα στο παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα και πέρα τους εορτασμούς αυτούς καθ’αυτούς.

Το βίντεο που ετοίμασαν πριν από ακριβώς έναν χρόνο γίνεται απολύτως επίκαιρο, καθώς μπαίνουμε στην εβδομάδα της 25ης Μαρτίου.

Στο τέλος η Ρίτα Γουίλσον παραπέμπει στο site του Ελλάδα 2021.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *