ΝΕΑ

Κράνη άφησαν ως φόρο τιμής οδηγοί delivery έξω από τη Βουλή για τον Ιάσωνα

Οδηγοί delivery πραγματοποιήσαν μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία την Πλατεία Κλαυθμώνος και προορισμό τη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης.

Με μία στάση μπροστά στη Βουλή θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του άτυχου 23χρονου Ιάσωνα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο με αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, οι διανομείς στην Αθήνα. Οι οδηγοί delivery αφού ολοκλήρωσαν την πορεία τους, επέστρεψαν έξω από τη Βουλή απλώνοντας τα κράνη τους στο οδόστρωμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ χειροκρότησαν για τον Ιάσωνα και την οικογένειά του.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *