Βιβλία και Παρουσιάσεις

Διαδικτυακή παρουσίαση του μυθιστορήματος της Αλμπέρτας Τσοπανάκη “Ο Θεός του φόβου” την Κυριακή 28 Μαρτίου και ώρα 7:00μμ

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021
ώρα 7.00 μμ

Διαδικτυακή Παρουσίαση του Μυθιστορήματος της Αλμπέρτα Τσοπανάκη
«Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ»
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ
Ελεύθερη είσοδος στο link
https://meet.jit.si/securefreespeechsecureourfreedom

Διαβάζουν οι:
Λεωνίδας Κακούρης, (Ηθοποιός )
Λουκάς Θάνος (Συνθέτης ,Σκηνοθέτης, Ηθοποιός) Αθηνά Παππά (Ηθοποιός, Σκηνοθέτης)
Αλμπέρτα Τσοπανάκη (Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Συγγραφέας)

Παρεμβαίνουν οι:

Χρήστος Κόκκορης  (Νευρολόγος- Ψυχίατρος)

Κωνσταντίνος Μπούρας (Κριτικός θεάτρου –Θεατρολόγος Συγγραφέας)

Λέανδρος Πολενάκης (Κριτικός Θεάτρου, Συγγραφέας)

Συντονίζει/παρεμβαίνει η Ελένη Καρασαββίδου, Συγγραφέας, Πανεπιστημιακός

Σχετικά με το βιβλίο :

«Η μοίρα των κατατρεγμένων που ζητήσανε ελπίδα και πατρίδα στα μαύρα νερά του Αιγαίου χτυπά αδυσώπητα πνίγοντάς τους… Όμως μια μικρή ζωή είχε άλλη τύχη… Διασώζεται…‘’Την κυρίεψε ο φόβος συνειδητοποιώντας ότι είναι ολομόναχη και άρχισε να μετράει τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών της. Τα μετρούσε με μανία επαναλαμβάνοντας συνεχώς τους αριθμούς, ένα, δύο, τρία, δεκαεπτά, δεκαεννέα, είκοσι. Επιτάχυνε το μέτρημα εφιαλτικά λες και βρισκόταν σε ψυχωτική εγρήγορση. Έχω είκοσι δάχτυλα είπε στο τέλος ήρεμη. Ύστερα άρχισε να μετράει τα μάτια της, ένα, δύο, φώναξε, διερωτήθηκε τι ακριβώς σήμαινε η αλήθεια. Για να απαντήσει στον εαυτό της ότι η αλήθεια είχε είκοσι δάχτυλα και δύο μάτια…’»

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *