ΝΕΑ

Μετά τον Ζαγοράκη που -εκ παραδρομής- ψήφισε κατά των ΛΟΑΤΚΙ, και ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επέλεξε να συνταχθεί με την ακροδεξιά στο Ευρωκοινοβούλιο.

O Στέλιος Κυμπουρόπουλος επέλεξε να συνταχθεί με την ακροδεξιά πτέρυγα του Ευρωκοινοβουλίου, ψηφίζοντας κατά του δικαιώματος γυναικών στην άμβλωση και συνεπώς στην αυτοδιάθεση.

Ως σαφές δείγμα ώσμωσης με την ευρωπαϊκή άκρα δεξιά μπορεί να ιδωθεί η επιλογή δύο ευρωβουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, του Θοδωρή Ζαγοράκη (ο οποίος μετά τις αντιδράσεις ανασκεύασε) και του Στέλιου Κυμπουρόπουλου  να συνταχθούν με την ακροδεξιά πτέρυγα του Ευρωκοινοβουλίου και με τον καταδικασμένο ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό!

Πηγή: www.rosa.gr

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *