ΝΕΑ

Τιμή και δόξα: Ρεθυμνιώτες έφτιαξαν σημαία 300 τετραγωνικών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Τιμή και δόξα: Ρεθυμνιώτες έφτιαξαν σημαία 300 τετραγωνικών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Λίγες ημέρες μάς χωρίζουν από την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία φέτος εμφανίζει πολλές ιδιαιτερότητες.

Κι αυτό διότι αφενός μεν θα εορταστεί μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο της πανδημίας χωρίς τις τιμές που της πρέπουν, αφετέρου δε διότι φέτος συμπληρώνονται δύο αιώνες από την Ελληνική Παλιγγενεσία και αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερη έμφαση στους ήδη υπάρχοντες συμβολισμούς.

Κι ενώ η έξαρση των κρουσμάτων δεν μάς προσφέρει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πώς θα διενεργηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, στο Ρέθυμνο κάποιοι ενεργοί πολίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και αποφάσισαν να βάλουν το προσωπικό τους λιθαράκι στο να διεξαχθούν οι εορτασμοί στην πόλη με μεγαλοπρέπεια.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου “ΣΥΝΠΟΛΙΣ“, έφτιαξε μια ελληνική σημαία 300 και πλέον τετραγωνικών μέτρων, η οποία θα υψωθεί στις 24 Μαρτίου στην μαρίνα Ρεθύμνου.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το μέλος του συλλόγου κ. Γιώργος Παπαδόσηφος, βλέπετε την ελληνική σημαία όπως απλώθηκε σήμερα το πρωί στους 4 Μάρτυρες:

Τιμή και δόξα: Ρεθυμνιώτες έφτιαξαν σημαία 300 τετραγωνικών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση - Εικόνα 2
Τιμή και δόξα: Ρεθυμνιώτες έφτιαξαν σημαία 300 τετραγωνικών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση - Εικόνα 3

Πηγή: DAYNIGHT.GR

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *