ΝΕΑ

Σοφία Πανάγου: Ο ρόλος στο 50 -50, το ξέσπασμα, ο λόγος που αποσύρθηκε, η μητρότητα και το ξέσπασμα

Η Σοφία Πανάγου γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1982 και έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική κωμική σειρά Πενήντα Πενήντα το 2005, που ήταν και η πρώτη της τηλεοπτική συμμετοχή την τηλεοπτική σειρά στο ρόλο της “Ναταλίτσας”.

Της: Έπη Τρίμη

Στη συνέχεια ακολούθησε η δεύτερη επιτυχία στο “Σόι σου” με μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών  και βέβαια το θέατρο. Όσοι δε είστε θεατρόφιλοι σίγουρα θα την έχετε δει στις τελευταίες θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχε “Κοινή ησυχία”, “Θείος Βάνιας” ή θα την απολαύσατε μέσα από την έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Βελισσαρίδη, “True Lies”.

Να τελειώσει αυτή η σιχαμάρα, να ξεβρωμίζουμε σιγά – σιγά

Η ηθοποιός ξέσπασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σχετικά: «Ας τελειώσει επιτέλους αυτή η σιχαμάρα. Να ξεβρωμίζουμε σιγά – σιγά… Θέλουμε να αναπνέουμε και να δημιουργούμε Ελεύθεροι. Θέλουμε καθαρές τις ψυχές μας. Μαζί με την Ζέτα και κάθε Ζέτα που τολμά Ας φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο #zetadouka».

Η σπάνια ανάρτηση με την 11χρονη κόρη της

Όταν προέκυψε η εγκυμοσύνη μου το απόλαυσα όσο τίποτα άλλο. Αφοσιώθηκα στο νεογέννητο παιδί μου. Από επιλογή μου 3,5 χρόνια απείχα από το θέατρο και την τηλεόραση Το έκανα συνειδητά, με πολλή αγάπη, χαρά και δοτικότητα. Δεν ήθελα με τίποτα να φεύγω, να έχω γυρίσματα πολλές ώρες ή να αφήνω το παιδί μου σε κάποιον άλλο να μου το μεγαλώνει. Ήθελα να το ζήσω.

Όλα αυτά τα χρόνια η Σοφία Πανάγου έχει διαφυλάξει την οικογενειακή της ευτυχία, ενώ δεν έχει δημοσιεύσει πολλές φορές φωτογραφίες ή βίντεο στα social media της αξιολάτρευτη κόρη της που πια είναι 11 ετών.

Σοφία Πανάγου: Ο ρόλος στο 50 -50, το ξέσπασμα, ο λόγος που αποσύρθηκε, η μητρότητα και το ξέσπασμα - Εικόνα 3

«Οι προτεραιότητες μου έχουν αλλάξει. Τα κριτήρια μου για τη δουλειά μου δεν έχουν να κάνουν τόσο με την προσωπική μου εξέλιξη. Πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια μου και το παιδί μου. Δεν θέλω να με στερηθεί, ούτε εγώ να χάσω μοναδικές στιγμές από τη ζωή του. Η ψυχική του υγεία δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία δουλεία», είχε πει στο περιοδικό Τηλέραμα στο παρελθόν η ηθοποιός.

Σοφία Πανάγου: Ο ρόλος στο 50 -50, το ξέσπασμα, ο λόγος που αποσύρθηκε, η μητρότητα και το ξέσπασμα - Εικόνα 4

Δεν έχω πλέον προσδοκίες

Προσδοκίες πλέον προσπαθώ να μην έχω, ειδικά από τους άλλους. Γιατί ακολουθεί και μία ματαίωση (γέλια). Προσπαθώ να αφήνω τα πράγματα στη ροή τους και να πηγαίνω σύμφωνα με αυτήν. Να αποδέχομαι τους άλλους όπως πραγματικά είναι να μην τους βάζω τις δικές μου προσδοκίες σαν μια ταμπελίτσα που προσπαθώ να δω σε εκείνους.

Σοφία Πανάγου: Ο ρόλος στο 50 -50, το ξέσπασμα, ο λόγος που αποσύρθηκε, η μητρότητα και το ξέσπασμα - Εικόνα 5

Και με τον εαυτό μου το προσπαθώ, αν και κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο γιατί είμαι πιο αυστηρή έχει πει η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός στο ladylike.gr.

Πηγή

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *