ΝΕΑ

Αγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Νικηφόρος και Ασημίνα παίρνουν την εκδίκησή τους

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα ότι η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση παρά το εξώδικο της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες

Αναπάντεχες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», με συγκρούσεις και ξεκαθαρίσματα που οδηγούν τους ήρωες στο Διαφάνι στην κάθαρση. Η συνέχεια στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 φανερώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού τα επόμενα επεισόδια «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς.

 Στο επεισόδιο της Τετάρτης 10 Μαρτίου, η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα. Μια αναπάντεχη έκπληξη όμως θα αναπτερώσει τις ελπίδες της. Η Σοφούλα πιέζεται καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά;

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, που δε φαίνεται να πείθεται. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση παρά το εξώδικο της Δρόσως. Η Ασημίνα δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά από όλους την αναχώρηση τους. Θα καταφέρουν να φύγουν πριν καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιο τους;

Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση από το Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν. Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.

Στις «Άγριες Μέλισσες» η Δρόσω θα τους ακολουθήσει στο Παρίσι
Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα, η Ασημίνα μπορεί να φύγει με τον Νικηφόρο και το μικρό Σέργιο για το Παρίσι παρά τις απειλές της Δρόσως, εκείνη όμως μαζί με τον Κωνσταντή θα τους ακολουθήσει και θα τους απειλήσει ότι θα πει στον μικρό Σέργιο ότι εκείνη είναι η βιολογική μητέρα του. Η συζήτηση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια θα φτάσει στα άκρα.

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος για να κερδίσει χρόνο θα προσπαθήσει να δελεάσει τον Κωνσταντή με κάτι που έχει να κάνει με την οικογενειακή περιουσία για να τον πάρει με το μέρος του, αλλά δεν θα τα καταφέρει και θα δούμε με ποιο τρόπο τελικά η Ασημίνα με τον Νικηφόρο και το μικρό Σέργιο θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Τίποτα όμως πια δεν θα είναι το ίδιο.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *