ΝΕΑ

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν ξαναβάζω ποτέ υποψηφιότητα στο ΣΕΗ

Μετά από μία αρκετά ταραγμένη περίοδο στον χώρο του θεάματος, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε πως αποφάσισε να μη συνεχίσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Σε συνέντευξή του στο “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντίνου, ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε:

«Θέλω να τελειώσει η περίοδος που είμαι πρόεδρος και να φύγω να πάω διακοπές. Θα είμαι πρόεδρος άλλο ενάμιση χρόνο, μετά τελειώνει η θητεία μου και δεν ξαναβάζω ποτέ, παρά μόνο για το ΤΑΣΕΗ, όχι για το ΣΕΗ.

Θα μπουν νέοι άνθρωποι, εγώ απλώς βοήθησα. Θα είμαι 67 χρονών όταν θα φύγω. Έχω άλλα πράγματα, θα πρέπει να γράψω τα βιβλία μου, έχω να ετοιμάσω το λεύκωμα… Θέλω να τ’ αφήσω πίσω μου, όπως και καλή αύρα», διευκρίνισε εν συνεχεία όσον αφορά τον λόγο που τον οδήγησε στη λήψη αυτής της απόφασης

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΤΑΣΕΗ αφορά το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών που ουσιαστικά σχετίζεται με τη φιλανθρωπική δράση του θεσμού απέναντι στους ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Πηγή: Missbloom

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *