ΝΕΑ

Βασίλης Ρίσβας: «Όταν άρχισαν να σκάνε τα ονόματα, έπαθα μια παγωμάρα»

Ο Βασίλης Ρίσβας, σεναριογράφος του «50-50» στο οποίο έχουν πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, μίλησε για το ντόμινο αποκαλύψεων στον χώρο του θεάματος.

Ο Ρίσβας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στους πρώην συνεργάτες του που κατηγορούνται αλλά και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες.

«Είναι δύσκολο να σταθείς απέναντι από αυτά που συμβαίνουν και να είσαι αντικειμενικος, γιατί πάντα παίζει κάτι λάθος, να σφάλω σε εκτίμηση.

Εμείς συνεργαστήκαμε με αυτούς τους ανθρώπους πάρα πολύ καλά, δούλεψα μαζί τους και στο θέατρο, πέρα από εντάσεις μέσα στη δουλειά, εκρήξεις θυμού και τσακωμών, για το καλό της δουλειάς, δεν έχω υποστεί ούτε ψυχολογικό πρεσάρισμα, ούτε παρεννοήθηκα σεξουαλικά.

Κρατάω τη γνώμη που είχα για τους ανθρώπους αυτούς, δεν έχει αλλάξει, φυσικά είμαι σοκαρισμένος με όλες αυτές τις καταγγελίες, πέσαμε από τα σύννεφα, με την έννοια ότι εμείς δουλεύοντας με τους ανθρώπους αυτούς, δεν είχαμε διακρίνει κάτι τέτοιο.

Όταν άρχισαν να «σκάνε» τα ονόματα, το ένα μετά το άλλο, πάθαμε αυτό που έπαθαν και όλοι οι ηθοποιοί, μια παγωμάρα» δήλωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Σε ερώτηση για το αν είχε αντιληφθεί κάτι πριν ξεκινήσουν οι καταγγελίες είπε: «Ως ψιθύρους ναι, αλλά όχι για συγκεκριμένα άτομα. Αυτά συνέβαιναν και φοβάμαι ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν σε όλους τους εργασιακούς χώρους».

«Όλοι αισθανόμαστε προδομένοι και μπήκαμε στη διαδικασία να σκεφτούμε: «Ήμουν εκεί, πώς δεν το κατάλαβα;». Έχοντας ζήσει τόσο έντονα με κάποιους ανθρώπους, ατελείωτες πρόβες, παραστάσεις με επιτυχίες, φυσικά ένιωσα μέσα μου να διαλύομαι» συμπλήρωσε.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *