ΝΕΑ

YFSF: Πώς εξαφάνισαν τον Δόξα από κάθε πλάνο – Γιατί δεν είδαμε ούτε τον Στρατή

Οι εξελίξεις στην αντιπαράθεση του Κώστα Δόξα με τη σύζυγό του, που τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό, οδήγησαν τον ANT1 σε ριζικές αλλαγές στο ήδη γυρισμένο επεισόδιο του YFSF, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 7 Μαρτίου.

Ο τραγουδιστής αποχώρησε από το σόου μεταμφιέσεων μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του σε βάρος του και αυτό έκανε τους ιθύνοντες της εκπομπής να προβούν σε… “πετσόκομμα” του επεισοδίου. Υπενθυμίζεται, Κώστας Δόξας κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, για ξυλοδαρμό και βίαιη συμπεριφορά κατ’ εξακολούθηση. Ο τραγουδιστής από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει μάλιστα τα λεγόμενά του σε παρελθοντικές δικαστικές αποφάσεις στη μεταξύ τους διένεξη.

“Κόπηκε” στο μοντάζ η εμφάνιση του Δόξα Τελικά, η παραγωγή έβαλε στην… ραπτομηχανή το ήδη έτοιμο επεισόδιο, και έκοψε -όχι μόνο την εμφάνιση του Κώστα Δόξα- αλλά και όλα τα πλάνα όπου φαινόταν. Ακόμα και εκεί που κάθονται όλες οι παίκτες και δίνουν τις βαθμολογίες.
Σημειώνεται ότι ο Κώστας Δόξας δεν θα αντικατασταθεί και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού θα υπάρχουν εννέα υποψήφιοι.
Πώς “κόπηκε” και η εμφάνιση του Ίαν Στρατή Στο προχθεσινό επεισόδιο όμως, δεν είδαμε ούτε την εμφάνιση του Ιαν Στρατή, κι αυτό γιατί πραγματοποιούσε κοινό act με τον Κώστα Δόξα, αφού υποδύονταν τον Τριαντάφυλλο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τραγουδούσαν το κομμάτι “Μη γυρίσεις ξανά”.

Ο Ιαν Στρατής που έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: “Mετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF στο σημερινό επεισόδιο δε θα εμφανιστώ ούτε εγώ αφού είχαμε πραγματοποιήσει κοινό act ως ντουέτο Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος. Θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή”.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *