ΝΕΑ

Γιάννης Κούστας | Η 28χρονη σύζυγος του εφοπλιστή έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα, που σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πριν λίγες ώρες έγιναν γονείς, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Πρόκειται για τη δεύτερη κόρη τους, μιας και τον Σεπτέμβρη του 2018 η Δήμητρα Μέρμηγκα γέννησε την πρώτη τους κορούλα, Κατερίνα, αλλά και για το έκτο παιδί του εφοπλιστή, που έχει δύο γιους και δυο κόρες από προηγούμενους γάμους με την Κλοντίν Καρμπονάρο και τη Σοφία Γιαννικοπούλου αντίστοιχα.

Και μπορεί να τους χωρίζουν 36 χρόνια, το love story τους όμως είναι σαν βγαλμένο από ρομαντικό παραμύθι.

Ήταν το καλοκαίρι του 2017, όταν ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν με 500 καλεσμένους στο Island. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ονειρεμένο τους γάμο όμως που θα μείνει αξέχαστος στους 250 καλεσμένους του. Τελέστηκε, συγκεκριμένα, στους ειδυλλιακούς κήπους της βίλας “Tritone”, στο καλύτερο σημείο του Σορέντο και χαρακτηρίστηκε δικαίως ως ο “γάμος της χρονιάς”. Η Δήμητρα Μέρμηγκα ήταν πανέμορφη και έλαμπε από ευτυχία μέσα στο Elie Saab νυφικό της, με τεράστια ουρά. Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, η Βασιλίνα Φλωρίδη και η Εύα Λυμπεροπούλου.

Τον γάμο ακολούθησε ένα δείπνο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κήπου της βίλας, ενώ το ίδιο βράδυ δόθηκε party στον Νεράνο, στο πολυτελές κέντρο “La Conca del Sogno”. Μάλιστα, την διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε ο Αντώνης Ρέμος! Την επόμενη κιόλας ημέρα, το ζευγάρι άρχισε το γαμήλιο ταξίδι του με το σκάφος στη Μεσόγειο με τελικό προορισμό την Μύκονο.

Αλλά και η βάφτιση της πρώτης κόρης τους, Κατερίνας, στην Κέρκυρα αποτέλεσε ένα από τα πιο κοσμικά events του 2019 με καλεσμένους περισσότερους από διακόσιους φίλους της εφοπλιστικής οικογένειας από όλον τον κόσμο.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *