ΝΕΑ

Καταιγιστικές εξελίξεις: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Έλληνα σκηνοθέτη για σεξουαλικά εγκλήματα

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος Κύπριων ηθοποιών από Έλληνες  σκηνοθέτες, σε πριβέ οντισιόν και ο ρόλος του Κύπριου “διαμεσολαβητή” που φέρεται να προωθούσε να προωθούσε νεαρά αγόρια σε σκηνοθέτες.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έδωσε ο ηθοποιός  Ανδρέα Φυλακτού, ο οποίος αποκάλυψε στις Αλήθειες με τη Ζήνα πως ο “διαμεσολαβητής” ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις εις βάρος νεαρών Κυπρίων ηθοποιών, δεν δρούσε μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε για το διεθνές ένταλμα σύλληψης για Έλληνα σκηνοθέτη ο οποίος φέρεται με σοκαριστική μέθοδο να προσέγγιζε τόσο τον Ανδρέα Φυλακτού  όσο και άλλους νεαρούς ηθοποιούς, με δέλεαρ έναν ρόλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *