ΝΕΑ

Δύο βιτριολικές αναρτήσεις για μέσα σε 24 ώρες έκανε ο Πάνος Κοκκινόπουλος για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης σπουδαίων τηλεοπτικών επιτυχιών όπως «Κόκκινος Κύκλος», «10η Εντολή», «Ου Φονεύσεις» και άλλων επιτυχιών σχολιάζει σε… διπλό ταμπλό τα θέματα της επικαιρότητας τρολάροντάς τα στο διδίκτυο:«Ο Λιγνάδης ξεκίνησε απεργία πείνας και απαιτεί να μεταφερθεί σε φυλακές ανηλίκων».

Στη δεύτερη ανάρτηση που ακολούθησε λίγες ώρες μετά πάλι με ύφος καυστικό και αιχμηρό γράφει για τις έρευνες στο σπίτι του σκηνοθέτη που είναι φυλακισμένος με τις κατηγορίες για βιασμούς ανηλίκων: «Φοβερά αντανακλαστικά. Διέταξαν έρευνα στο σπίτι του Λιγνάδη».

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *