ΝΕΑ

Μέγκαν Μαρκλ : Σάλος στο Μπάκιγχαμ – Γιατί ξεκινά έρευνα το παλάτι

Σάλος προκλήθηκε στο Μπάκιγχαμ, εξαιτίας ενός δημοσιεύματος της εφημερίδας «The Times», η οποία έγραψε σήμερα ότι μια καταγγελία για παρενόχληση βοηθών κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2018 από τον Τζέισον Νάουφ, που εκείνη την εποχή ήταν γραμματέας επικοινωνίας του ζεύγους Χάρι και Μέγκαν.

Εκφράζοντας την «ανησυχία» του, το παλάτι ανακοίνωσε πως θα εξετάσει τις κατηγορίες παρενόχλησης σε βάρος της Μέγκαν Μαρκ, της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι, την εποχή που ζούσε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
«Είμαστε ξεκάθαρα πολύ ανήσυχοι από τις κατηγορίες στους Times, μετά τους ισχυρισμούς που έκαναν πρώην εργαζόμενοι του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ», επισημαίνουν τα βρετανικά ανάκτορα σε ένα δελτίο Τύπου. «Κατά συνέπεια, η ομάδα μας ανθρωπίνων πόρων θα εξετάσει τις συνθήκες που αποκαλύφθηκαν στο άρθρο», συμπληρώνεται.
«Τα μέλη του προσωπικού, που ενεπλάκησαν εκείνη την εποχή, περιλαμβανομένων όσων αποχώρησαν από τον βασιλικό οίκο, θα κληθούν να συμμετάσχουν για να δούμε εάν μπορούν να αντληθούν διδάγματα», συνεχίζει η ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας πως το Μπάκιγχαμ «δεν ανέχεται και δεν θα ανεχθεί την παρενόχληση στον χώρο εργασίας».

Τι απαντά η Μέγκαν Μαρκλ
Μέσω ενός εκπροσώπου Τύπου, η Μέγκαν εξέφρασε τη «θλίψη» της για τις κατηγορίες παρενόχλησης, την εποχή που ζούσε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, οι οποίες αποκαλύφθηκαν λίγες ημέρες πριν από τη συνέντευξη που έδωσε στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η δούκισσα του Σάσεξ «θλίβεται από την τελευταία αυτή επίθεση εναντίον του προσώπου της, πόσο μάλλον που η ίδια υπήρξε θύμα παρενόχλησης και εμπλέκεται στη στήριξη εκείνων που έχουν υποστεί πόνο και τραυματικά γεγονότα», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου. Και προσθέτει ότι «είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη δουλειά της για να υπερασπίζεται τη συμπόνοια σε ολόκληρο τον κόσμο και να συνεχίσει να πασχίζει να δίνει το παράδειγμα για το σωστό».

Οι δικηγόροι του ζευγαριού δήλωσαν στους Times ότι η εφημερίδα «χρησιμοποιήθηκε» από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, προκειμένου να πουλήσουν μια ιστορία «απόλυτα ψευδή», πριν από την προβολή, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαρτίου, της συνέντευξης του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *