ΝΕΑ

Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο Ελένης – Λάμπρου που βραβεύτηκε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

Βίντεο με σκηνές του τηλεοπτικού ζευγαριού από τις “Άγριες Μέλισσες” βραβεύτηκε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Η ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, οι οποίοι υποδύονται τους παραπάνω ήρωες, έχουν φοβερή χημεία γι’ αυτό και καταφέρνουν κάθε φορά να καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους και να “αγκαλιάζονται” από το τηλεοπτικό κοινό.

Τρανό παράδειγμα του ταλέντου τους, αλλά και της άψογης συνεργασίας μεταξύ τους, αποτελεί η διάκριση που έλαβε ένα βίντεο με διάφορες σκηνές του τηλεοπτικού ζευγαριού από τις “Άγριες Μέλισσες”.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μέσω Instagram, το κλιπ με τα πλάνα της Ελένης και του Λάμπρου βραβεύτηκε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, καθώς αποτυπώνει εξαιρετικά το συναίσθημα μέσω της εικόνας.

Η ανάρτησή του:

“Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί προϊόν έρευνας της @gogobillia για το συναίσθημα μέσω της εικόνας! Την περασμένη εβδομάδα πήρε την πρώτη θέση σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας από φοιτητές που δεν ήξεραν καν τη γλώσσα! Την ευχαριστούμε!”

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *