ΝΕΑ

Σύζυγος Σταμάτη Γονίδη: To ξέσπασμα για τη δημοσίευση φωτογραφίας της κόρης της χωρίς τη συγκατάθεσή της

Σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη: Η Κατερίνα Κουργιουξίδου είναι εξοργισμένη. Αυτό, διότι διέρρευσε μία φωτογραφία από τη νεογέννητη κόρη τους στο διαδίκτυο. Η σύζυγος του γνωστού ερμηνευτή, με ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε σε αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγός της έχουν λογαριασμό στο Instagram. Επίσης, ανέφερε πως κάποιος βρήκε και δημοσίευσε μια φωτογραφία του Σταμάτη με το μωρό, χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Αναλυτικότερα:

Όλα όσα ανέφερε η Κατερίνα Κουργιουξίδου

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη ανέφερε αρχικά: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου έχουμε λογαριασμό στο Instagram! Όποιος έχει τον λογαριασμό Stamatis gonidis από θαυμασμό για τον Σταμάτη θα ήταν πιο θεμιτό να ενημερώσει τους χρήστες ότι δεν ο ίδιος. Αυτό που με στεναχώρησε είναι που κυκλοφόρησε μέσω Instagram και δεν ξέρω ποιος και πού τη βρήκε αυτήν την προσωπική φωτογραφία με τον Σταμάτη και τη μπέμπα μας».

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη επεσήμανε στη συνέχεια «Με τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών και μάλιστα χωρίς να κρύψεις το προσωπάκι του; Πραγματικά απορώ με τι μυαλό. Η ιδιωτική μας ζωή είναι ιδιωτική και χρησιμοποιούμε εμείς αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ο καθένας. Ως γονείς έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε τα παιδιά μας από αυτήν την προβολή και την έκθεση ανηλίκου. Δεν είναι όλα στον βωμό του Facebook,του Instagram κτλ».

Η δήλωση της συζύγου του Σταμάτη Γονίδη για τη φωτογραφία της κόρης τους που δημοσιεύθηκε.

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *