ΝΕΑ

Η απόφαση του Mega

Εκτός από τις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega μετά τα όσα γίνονται με τον κορωνοϊό – δείτε εδώ αναλυτικά τις αλλαγές – πήρε ακόμα μια απόφαση την οποία και θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog.

Το κανάλι ξεκίνησε να στοχεύσει την μυθοπλασία επαναφέροντας παλιές σειρές που άφησαν εποχή και έχει στόχο να συνεχίσει αυτό τον δρόμο αφού έχει δει ότι… πιάνει καθώς έχει στο πρόγραμμά του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρει και νέες σειρές για να εντάξει στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, πήρε ακόμα μια σοβαρή απόφαση για να καταφέρει να… δυναμώσει.

Ποια η απόφαση του Mega

Οι ιθύνοντες του Mega μετά από συζητήσεις αποφάσισαν να πουν ένα μεγάλο όχι στα μεγάλα show. Και τι εννοώ με αυτό; Δεν θέλουν για κανένα λόγο να έχουν στο πρόγραμμά τους ριάλιτι όπως το Big Brother ή το The Voice – τέτοιου τύπου.

Προτιμούν να στοχεύσουν σε τηλεπαιχνίδια και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου βρίσκονται κοντά στο να κλείσουν ένα που θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν. Βλέπετε, τα ήδη μεγάλα show έχουν πιαστεί από τα υπόλοιπα κανάλια οπότε το Mega δεν θέλει να το ρισκάρει φέρνοντας κάτι νέο τέτοιου τύπου που μπορεί και να μην αποδόσει.

Πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως ήδη έχει κλείσει με έναν μεγάλο τραγουδιστή για ένα παιχνίδι που θα έρθει στις οθόνες μας από Οκτώβρη. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες αλλά και το όνομα του γνωστού τραγουδιστή που θα αναλάβει την παρουσίαση.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *