ΝΕΑ

Το «τελευταίο αντίο» στον Κώστα Βουτσά

Συντετριμμένη η σύζυγος του ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού έφθασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών – Οικογένεια και πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον «αιώνιο έφηβο» Κώστα Βουτσά

Χθες Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου πολλά πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, αλλά και απλοί πολίτες που λάτρεψαν τον «αιώνιο έφηβο» του ελληνικού σινεμά, έφτασαν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να τιμήσουν τον Κώστα Βουτσά. Στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του σπουδαίου ηθοποιού έδωσαν το παρών οι κόρες του, αλλά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών. 

Σήμερα το πρωί, μαυροφορεμένη και υποβασταζόμενη η Αλίκη Κατσαβού έφθασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να πει το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της, Κώστα Βουτσά. Η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού, θα τον αποχαιρετήσει κεκλεισμένων των θυρών. Στις 11:00 θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά. Στη συνέχεια με αυτοκινητοπομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

H οικογένεια του Κώστα Βουτσά βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών και ανάμεσα στα πρώτα άτομα που έφθασαν ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία χθες είχε δηλώσει: «Ο Κώστας μας λείπει πολύ, θα μας λείψει πάρα πολύ. Θα τον έχουμε, όμως, σε όλη μας τη ζωή, όσο ζούμε κι εγώ όσο ζω θα τον βλέπω στις ταινίες. Κωστάκη μου, σ’ αγαπούσα, σ’ αγαπώ, θα σε αγαπώ πάντα». 

02_0.jpg
H φωτογραφία που υπάρχει πάνω στο φέρετρο με τη σορό του Κώστα Βουτσά, είναι τραβηγμένη από τον Χάρη Χριστόπουλο

Η Σάντρα Βουτσά λίγο πριν αρχίσει η εξόδιος ακολουθία μίλησε στις κάμερες συγκινημένη.

«Μια μεγάλη απώλεια για εμάς στην οικογένεια. Τεράστια απώλεια. Ε;iναι συγκινητικό που είναι για όλη την Ελλάδα. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ τον πατέρα μας και αυτό για εμάς είναι μια παρηγοριά εν μέρει. Έχασα και τους δύο μου γονείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ, έχει δικαίωμα να τον θρηνήσει όπως θέλει. Ο κόσμος θέλω να θυμάται πόσο γενναιόδωρος και πόσο μαχητής ήταν» είπε συγκινημένη η μεγάλη κόρη του Κώστα Βουτσά.

783a1236.jpg
Σάντρα Βουτσά – NDP photo
img_3969.jpg
Νίτσα Βουτσά (NDP photo)
783a1121.jpg
Αλίκη Κατσαβού – NDP photo
783a1095.jpg
NDP
783a1180.jpg
Ζωζώ Σαπουντζάκη – NDP photo
783a1190.jpg
Θεοδώρα Βουτσά – NDP
5046035.jpg
Έλενα Τσαβαλιά (Eurokinissi)
5046039.jpg
Ελένη Φιλίνη (Eurokinissi)
5046038.jpg
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του (Eurokinissi)
1d8a6386.jpg
Eurokinissi

Συντετριμμένη η ηθοποιός Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στα μάτια πήγε να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της φίλο Κώστα Βουτσά με τον οποίο είχαν δουλέψει πολύ μαζί. «Φεύγει γεμάτος και χορτάτος», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Πηγή

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *