ΝΕΑ

Μάρθα Καραγιάννη: Τα νεότερα για την υγεία της – Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο

Η Μάρθα Καραγιάννη, νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες σε νοσοκομείο των Αθηνών. Πριν από μερικές ημέρες η αγαπημένη ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη χολή, και θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες 48 ώρες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παραβρεθεί στην κηδεία του Κώστα Βουτσά, που θα γίνει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Ο θεράπων ιατρός της Μάρθας Καραγιάννη, Χρήστος Τσαπαρλής, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την πορεία της υγείας της, και ανέφερε πως η ηθοποιός θα ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργείου.

«Η κατάσταση της υγείας της είναι άριστη. Υπάρχει μία εκκρεμότητα ακόμα και σε λίγες εβδομάδες. Θα κάνουμε ακόμα ένα χειρουργείο για να αφαιρέσουμε κάποιες πέτρες από τη χολή. Τα πράγματα είναι πολύ καλά και σε απόλυτο έλεγχο. Θα πάει στο σπίτι της και θα επανέλθει κανονικά στην καθημερινότητά της. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο το επόμενο διήμερο».

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *