ΝΕΑ

Το σιντριβάνι της Ομόνοιας επέστρεψε

Η Ομόνοια έχει και πάλι σιντριβάνι. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από τη δοκιμαστική του λειτουργία, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ορίστε, φαγωθήκατε: Σιντριβάνι, σιντριβάνι, και γιατί δεν έχει η Ομόνοια σιντριβάνι, και τι ωραίες που ήταν οι παλιές ελληνικές ταινίες που δείχναν’ την Ομόνοια με το σιντριβάνι.

Έτοιμο είναι το σιντριβάνι. Γέμισε και με νερό, ξεκίνησαν και οι δοκιμές, κάνει και το βίντεο από το Facebook του Κώστα Μπακογιάννη τον γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες.

Το καινούριο σιντριβάνι της Ομόνοιας έχει διάμετρο 30 μέτρα, 13 πίδακες, 188 δέσμες νερού και 90 υποβρύχιους προβολείς. Σε πλήρη λειτουργία –εντός λίγων ημερών, όπως όλα δείχνουν− o κεντρικός πίδακας θα εκτινάσσει το νερό σε ύψος 20 μέτρων. Το βίντεο που κυκλοφόρησε είναι από τη δοκιμή της λειτουργίας του σιντριβανιού.

Καλορίζικο!

Πηγή: in2life.gr

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *