ΧΟΡΟΣ

1ο GALA XOΡΟΥ

στο  ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

 ( ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ )

Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, στις 8μμ , το  ” Θέατρο Αυλαία “, με την συμβολή της καλλιτεχνικής διευθύντριας Μπέττυς Βυτινάρου,  θα παρουσιάσει το 1ο GALAΧΟΡΟΥ, στο οποίο θα συμμετέχουν Σχολές Χορού του Πειραιά, με χορογραφίες από όλα τα είδη χορού.

Σκοπός του Θεάτρου Αυλαία είναι η διοργάνωση πολλών Gala Χορού, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις Σχολές Χορού της Ελλάδας, αλλά και σε Ομάδες Χορού, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, να παρουσιάζουν τα έργα τους.

Απώτερος σκοπός, τα Gala Χορού να γίνουν θεσμός και να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα θα συμβάλλουν στην προβολή της Τέχνης του Χορού.

Θέατρο Αυλαία

Κουντουριώτου 182 και 2ας Μεραρχίας, Πασαλιμάνι, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210-42 97 771 – 690 646 16 16

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *