ΜΟΥΣΙΚΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, ΝΙΚΗ ΓΡΑΝΑ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΙΚΟΣ Του ‘90 οι εκδρομείς …

Τελευταίο live στο Faust Bar-Theatre-Arts 
την Κυριακή 16 Φεβερουαρίου 

με καλεσμένη επί σκηνής τη Νένα Μεντή!

Ο Παναγιώτης Αυγερινός, η Νίκη Γρανά και ο Αλέξανδρος Δάικος, τρεις τραγουδοποιοί της νέας γενιάς με ξεχωριστές πορείες στο χώρο, συμπράττουν επί σκηνής σε μια παράσταση αποτελούμενη από τραγούδια δικά τους, αλλά και τραγούδια που τους επηρέασαν.

Με παρουσία δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Βαγγέλη Γερμανό, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη, Χρήστο Δάντη (Παναγιώτης Αυγερινός) Φίλιππο Πλιάτσικα, Πυξ-Λαξ, Μίλτο Πασχαλίδη (Νίκη Γρανά), Λεωνίδα Μπαλάφα, Βασίλη Προδρόμου ( Αλέξανδρος Δάικος ).

Με κλασικά ροκ, λαϊκά, παραδοσιακά, αλλά και τραγούδια από την σύγχρονη σκηνή συνθέτουν ένα πρόγραμμα πρωτότυπο με χαρακτηριστικό ήχο και ύφος. Ανάμεσά τους τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους και τον επερχόμενο του Παναγιώτη, διασκευές αλλά και ακυκλοφόρητα της Νίκης και πρωτότυπα τραγούδια του Αλέξανδρου. Με ιδέα τη σύμπραξη, τη συνδημιουργία και τη συνεργασία δημιουργούν μια παράσταση που θα προβληματίσει, θα ψυχαγωγήσει και θα ενδιαφέρει.

Επί σκηνής μαζί τους οι:

Κυριάκος Πέτρου-βιολί

Παντελής Πέτρου-μπάσο

Νικόλας Αυγερινός-τύμπανα

Special Guests : Νένα Μεντή, Γιάννης Ζουγανέλης 

Νίκος Τσαούσης : οργάνωση παραγωγής 

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 7€ χωρίς ποτό

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τ. 210 3234095
Email: info@faust.gr

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *