ΝΕΑ

Ο Απόλυτος Showman Τάκης Ζαχαράτος – Οι 30 χιλιάδες θεατές – Το απόλυτο Sold Out στο θέατρο Παλλάς!

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε ιστορία & κατάφερε το ακατόρθωτο ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Επί 22 βράδια, το μεγαλύτερο θέατρο της Αθήνας γέμιζε ασφυκτικά από το ένθερμο κοινό που παρακολουθούσε την παράσταση «Ζώ για σένα» σταθμό,  της καριέρας του ανθρώπου με τα χίλια πρόσωπα.

Τα συνεχόμενα sold out αποτελούν επιβεβαίωση ότι το φαινόμενο «Ζαχαράτος» μαγεύει με ένα μοναδικό τρόπο! Ο αγαπητός Showman έδωσε για άλλη μια φορά απλόχερα όλο του τον εαυτό στο κοινό που τον αγκάλιασε γενναιόδωρα.

Την περασμένη Κυριακή η αυλαία στο θέατρο Παλλάς έπεσε μετά από 22 sold out παραστάσεις – Ξεκίνησε για 8 – με τον Τάκη Ζαχαράτο να γιορτάζει τα 30 χρόνια καριέρας , σε ένα πάρτυ έκπληξη που του ετοίμασαν οι συνεργάτες και φίλοι του.

Το βίντεο από την τελευταία παράσταση.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *