ΝΕΑ

Δραματική σχολή “ΙΑΣΜΟΣ”

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΞΑΜΗΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!

Όσοι ενδιαφέρεστε να γραφτείτε στο Β εξάμηνο (ξεκινάει τον Φεβρουάριο) σε όποιο πρόγραμμα σπουδών του ομίλου μας επιλέξετε, κάνοντας τώρα την εγγραφή σας μπορείτε να ξεκινήσετε τη φοίτηση ΑΜΕΣΑ/ΤΩΡΑ χωρίς να επιβαρυνθείτε οικονομικά για τους μήνες Δεκέμβριο Ιανουάριο!

Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα γνωριμίας και προσαρμογής με το χώρο, τους συμμαθητές, τους καθηγητές και το πρόγραμμα σπουδών.
Για να ολοκληρώσετε το πρώτο σας σχολικό έτος, το εξάμηνο που θα χρωστάτε θα πρέπει να γίνει την επόμενη σχολική χρονιά 2020-2021 από Οκτώβριο έως Φεβρουάριο.

Τους υπόλοιπους μήνες, από Μάρτιο έως αρχές Ιουλίου, η σχολή σας τους παρέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Οι πλέον καταξιωμένοι καθηγητές διδάσκουν στον ΙΑΣΜΟ…

Ονόματα μεγάλα, ονόματα πολλά, ονόματα λαμπερά, ονόματα με ιστορία, παρόν και μέλλον στο χώρο του θεάτρου, ονόματα που αγαπούν τη διδασκαλία…

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *