ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Ακρόαση για 2 άνδρες ηθοποιούς

Ακρόαση για 2 άνδρες ηθοποιούς θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 19/12/2019  στον χώρο των Theater Labs, Καποδιστρίου 24, Πειραιάς (Σταθμός ΗΣΑΠ Πειραιάς). Η ακρόαση αφορά δύο ρόλους (Βοσκός και Κορυφαίος-Ιερέας) στην θεατρική παραγωγή “Οιδίπους Τύραννος” από την εταιρεία θεάτρου Fimonoi για το καλοκαίρι του 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν εγκαίρως βιογραφικό και φωτογραφία στο fimonoitheater@gmail.com και στη συνέχεια θα ειδοποιηθούν για την ακριβή ώρα της ακρόασής τους.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *