ΝΕΑ

Στουτγκάρδη: Greek Theater Art «Σε όποια χώρα και να μείνω Έλληνας θα παραμείνω»

Οι ομογενείς της Στουτγκάρδης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ακόμα μοναδική θεατρική παράσταση, υπό την αιγίδα του Greek Theater Art.

Παλιοί και νέοι ηθοποιοί προσέφεραν στους θεατές γέλιο μέχρι δακρύων, σε μια παράσταση του Γιώργου Κωνσταντίνου «Σε όποια χώρα και να μείνω Έλληνας θα παραμείνω»! Μία επιθεώρηση που σχολιάζει την επικαιρότητα με καυστικό τρόπο. 

Πήραν μέρος οι Μάρκος Λεζές, Μιχάλης Μόσιος (Ταμτάκος), Τάκης Βαμβακίδης, Χρήστος Κάλοου, Τίσσα Βασιλάκη, Γιάννης Μπούσδρος και Νίκη Αγγελάκη.

Videography & Photography 4seconds

www.4seconds.de

findgr.de

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *