ΧΟΡΟΣ

Κέντρο Χορευτικής Δημιουργίας Πηνελόπη Πίκουλα

Ο χορός θεραπεύει την ψυχή. Είναι υγεία πάνω απ’όλα. Το Κέντρο Χορευτικής Δημιουργίας Πηνελόπη Πίκουλα είναι Νόμιμη Σχολή Χορού Αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και τις Περιφέρειες. Φέτος κλείνει 41 χρόνια λειτουργίας με μεγάλη επιτυχία. Μαθήματα από τριών ετών. Ειδικά μαθήματα για αρχάριους. Παραστάσεις κάθε χρόνο σε καλά θέατρα. Ελάτε να ανακαλύψουμε τον παραδεισένιο κόσμο του χορού, το Ρυθμό και το ταλέντο. Εγγραφές όλο το χρόνο.

Διεύθυνση: Κρέμου 233 Καλλιθέα. Πληροφορίες καθημερινά 17:00 22:00 Τηλέφωνα: 210 – 9431303 6948884403 email: piculase@yahoo.com Και στην επίσημη ιστοσελίδα μας στο Facebook.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *