ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ : «Ο ΤΖΟΝΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ »

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 6 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΤΖΟΝΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ» 3 ΔΙΠΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 04/11 ΣΤΙΣ 21:00μμ ΚΑΙ 3 ΔΙΠΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 05/11 ΣΤΙΣ 21:00μμ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ« ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ »

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

1.ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ LIKE  ΕΔΩ
2.ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
3. ΓΡΑΨΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ
4.ΚΑΝΤΕ LIKE KAI ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Λίγα λόγια για το έργο:

Το αντιπολεμικό αριστούργημα του Ντάλτον Τράμπο «Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του», γράφτηκε το 1939 και κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Βιβλίου των ΗΠΑ. Μεταφέρθηκε από τον ίδιο στον κινηματογράφο το 1971 και απέσπασε το Διεθνές Βραβείο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών. Το έργο του σπουδαίου και κυνηγημένου από τον Mακαρθισμό, σεναριογράφου Nτάλτον Tράμπο, είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές αντιπολεμικές φωνές. 

«Ο Τζόνι πήρε το όπλο του», μια αμείλικτη κριτική στον μιλιταρισμό και τον πόλεμο, κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Βιβλίου των ΗΠΑ, ενώ η ταινία, που σκηνοθέτησε ο συγγραφέας, πήρε το Διεθνές Βραβείο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών.

Ο Τζο, ένας νεαρός Αμερικανός στρατιώτης, τραυματίζεται φρικτά κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου από μια οβίδα. Ακρωτηριασμένος στα χέρια και τα πόδια, χωρίς όραση και ακοή, με διαλυμένο πρόσωπο και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, με κατεστραμμένο εγκέφαλο, μεταφέρεται στο νοσοκομείο, με την προοπτική να χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωο. Ωστόσο, ο Τζο, καταδικασμένος σε μια ολοκληρωτική σιωπή, αρχίζει ξαφνικά να σκέφτεται, να αισθάνεται, να ονειρεύεται και να θυμάται, διαψεύδοντας τις εκτιμήσεις της επιστήμης…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Θεατρική διασκευή – Απόδοση: Σοφία Αδαμίδου

Σκηνοθεσία: Θάλεια Ματίκα

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Σκηνογραφία – Κοστούμι: Ηλένια Δουλαδήρη

Μουσική: Τάσος Σωτηράκης

Υπεύθυνη επικοινωνίας παράστασης: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου

Τον Τζο ερμηνεύει ο Τάσος Ιορδανίδης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πρώτη Παράσταση 2ΗΣ Σεζόν: Δευτέρα30 Σεπτεμβρίου 2019

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Δευτέρα & Τρίτη στις 9:00μ.μ

Τιμές Εισιτηρίων:

Κανονικό: 13,00€

Φοιτητικό/Ανέργων/Άνω των 65: 10,00€

Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)

Χώρος: Κεντρική Σκηνή/Επί Κολωνώ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *