ΔΙΑΦΟΡΑ

Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

96 Χρόνια Προσφοράς και Αλληλεγγύης

 σε κάθε Παιδί που έχει Ανάγκη

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 96 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης προς όλα τα άτομα με νοητική υστέρηση, για έναν απώτερο σκοπό:

Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Τον περασμένο Μάιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος εγκαινίασε τις έξι Στέγες Υποστηριζόμενης διαβίωσης του Συνδέσμου.

Στις στέγες φιλοξενούνται άτομα όλων των ηλικιών. Ο Φορέας μας δύναται να περιθάλψει και να φιλοξενήσει και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, κατόπιν αξιολόγησης της Διεπιστημονικής Ομάδας, λαμβανομένων υπόψη παράλληλα και των κοινωνικών αναγκών των εκάστοτε περιπτώσεων.

Οι δράσεις κοινωνικοποίησης του συνδέσμου για το 2018 – 2019:

  • Επίσκεψη στο Ο.Α.Κ.Α για τον αγώνα μπάσκετ ΑΡΗΣ – ΠΑΟ.
  • Παρακολούθηση της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» του Λάκη Λαζόπουλου.
  • Επίσκεψη την μεγάλη εβδομάδα στον σύνδεσμο  από της δημοφιλείς ηθοποιούς Χρύσα Ρώπα και Κατερίνα Γερονικολού προκειμένου να χαρίσουν λαμπάδες στα παιδιά για την ανάσταση.
  • Μουσική εκδήλωση στον πολυχώρο του συνδέσμου με την γνωστή τραγουδίστρια Χρύσπα.
  • Μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία για τα παιδιά και τις οικογένειες τους με τον Νίκο Κουρκούλη και την ορχήστρα του, τον Στέλιο Λεγάκη και το συγκρότημα Alcatrash.

Με αυτές τις δράσεις ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ καταφέρνει να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται ενεργά μέλη του συνόλου και της καθημερινότητας και έτσι θα συνεχίσει και θα προσπαθεί συνεχώς τη μεγιστοποίηση του έργου του.

Τηλέφωνο και Διεύθυνση Συνδέσμου

Β. Μελά 1, Χολαργός 15562 Αττικής
Τηλ:210-6511432, 210-6518719
Fax: 210-6548174
Email: info@coveramea.gr
Web: http://www.coveramea.gr

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *