ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Το νέο ART STUDIO 34B μας συστήνεται

Το Art studio 34β δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για επικοινωνία και καλλιτεχνική έκφραση. 

Στόχος του χώρου τέχνης και δημιουργίας 34β είναι κάθε άνθρωπος οποιασδήποτε ηλικίας να ανακαλύψει και να εξελίξει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Για την επίτευξη αυτού, πραγματοποιούνται μαθήματα (Θεατρικό παιχνίδι, Υποκριτική, Μουσικοκινητική, Διδασκαλία μουσικών οργάνων, Ζωγραφική, Art Yoga, Κινηματογράφος κ.α), σεμινάρια, ομιλίες και παρουσιάσεις από καταρτισμένους συναδέλφους.

Ακόμα πιστεύουμε πως όλοι οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε με γνώμονα το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, γι’ αυτό ο χώρος λειτουργεί με όσο το δυνατόν οικολογικές εναλλακτικές λύσεις.

Φυσικά, το 34β Art studio είναι ανοιχτό και για τους τετράποδους φίλους μας!

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *