ΜΟΥΣΙΚΗ

Μίμης Πλέσσας «Νύχτα Καλοκαιριού»….. στο Ηρώδειο

Μια βραδιά γεμάτη με τις επιτυχίες του στο Ηρώδειο

Ο  Μίμης Πλέσσας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Το Σπίτι του Ηθοποιού, μας ετοιμάζει μια Νύχτα Καλοκαιριού, μια βραδιά γιορτής της μουσικής και του θεάτρου, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21.00, στο Ηρώδειο. Τον Μίμη Πλέσσα θα συντροφεύσουν κορυφαίοι τραγουδιστές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς επιμελείται η έμπειρη Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα. Η μουσικοθεατρική βραδιά θα είναι πλαισιωμένη από την εικοσαμελή “Σύγχρονη Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας”, υπό την μουσική διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις του ρεπερτορίου. Τα ηχοχρώματα από πιάνο, βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, φλάουτο, σαξόφωνο, κλαρινέτο, τρομπέτα, κιθάρα, μπουζούκι, τύμπανα και κρουστά θα πλημμυρίσουν το μαγευτικό σκηνικό του Ηρωδείου.

Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στο Ίδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού, σε μία προσπάθεια έντονης κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης χρόνων, του Ιδρύματος, προκειμένου να βοηθήσει τους Έλληνες Ηθοποιούς.

H προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το https://www.viva.gr/tickets/music/irodeio/mimis-plessas-nihta-kalokairiou/ του viva.gr.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα

Ενορχήστρωση – Μουσική διεύθυνση: Μαυρίκιος Μαυρικίου

Σκηνοθεσία : Γιώργος Ρεμούνδος

Παραγωγή: Music & Drama Productions – Μαυρίκιος Μαυρικίου

Διεύθυνση και Οργάνωση Παραγωγής :  Νταίζη Λεμπέση

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *