ΝΕΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο μαύρος υπολογιστής του θα διαλευκάνει την υπόθεση

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», το αίτημα έγινε δεκτό και οι αρχές βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού προκειμένου να ψάξουν τα προσωπικά του αντικείμενα και τον υπολογιστή του.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: «Χτες κατόπιν του αιτήματος του Γιάννη Βλάχου του δικηγόρου των μηνυτών, κλιμάκιο των αρχών πήγε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη για να πάρει όσα θα έπρεπε για να δει τι στοιχεία μπορεί να βρει».

Και αναφέρθηκε ότι ο μαύρος υπολογιστής του Δημήτρη Λιγνάδη είναι ένα από τα εργαλεία που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς εκεί μπορεί να βρεθεί πορνογραφικό υλικό με νεαρά αγόρια.

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *