ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 2014-2015

«ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ»

Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΡΙΚΑ ΔΙΑΛΥΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ATHENS ART THEATER ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ « ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΦΟΝ ΚΑΝΤ» , ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΗΡΙΑΛ «Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ»  ΚΑΙ  ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ .

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας σας από το σανίδι του θεάτρου επιστρέφετε στο εθνικό. Πως είναι αυτή η εμπειρία;

Ήρθα σε μία ατμόσφαιρα πάρα πολύ όμορφη. Όλα τα κορίτσια με τα οποία συνεργάζομαι είναι καταπληκτικά. Αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι σε παραμύθι διότι είχα σταματήσει να παίζω. Άλλα όταν μου έκαναν αυτήν την πρόταση από το εθνικό , θεώρησα τιμή μου να πω το ναι και δεν το μετανιώνω.

Ήταν δική σας επιλογή η αποχή  σας από το θέατρο και την τηλεόραση;

Δεν ήθελα να σταματήσω να παίζω, απλώς δεν ήταν ενδιαφέροντα αυτά τα οποία μου πρότειναν και έτσι θεώρησα ότι δεν έπρεπε να κάνω πράγματα τα οποία δεν έχουν νόημα και σημασία. Η τελευταία μου εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν « Η ώρα η καλή » η οποία παίζεται και σήμερα σε επανάληψη. Την αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά όπως και τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα και όταν μου πρότειναν άλλα σήριαλ δεν είχα το κέφι να το κάνω.

Αυτό το έργο στο οποίο παίζεται στο θέατρο είναι ιδιαίτερο και πρωτότυπο. Παρόλα αυτά δεχθήκατε το ρόλο. Γιατί;

Δε θα μπορούσα να πω όχι. Και χαίρομαι τελικά που πήρα την απόφαση αυτή και δέχθηκα. Είναι ένα έργο που θα ήθελα να μου δινόταν αυτή η ευκαιρία να παίξω από πολύ πιο πριν. Αυτά τα έργα είναι πολύ ιδιαίτερα και μου αρέσουν.

Η συνεργασία σας με τα νέα παιδιά πως σας φαίνεται;

Από την «Ώρα τη καλή» που δούλευα με νέα παιδιά, μου άρεσε πολύ. Τα νέα παιδιά έχουν ήθος , ταλέντο και ζεις μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα.

Η νέα γενιά έχει το ταλέντο που είχαν οι ηθοποιοί με τους οποίους συνεργαζόσασταν εσείς κάποτε;

Η διαφορά είναι ότι τότε δεν είχαν τα μέσα οι άνθρωποι να σπουδάσουν την υποκριτική. Γεννιόντουσαν ταλέντα. Τώρα σαφώς υπάρχουν τα ταλέντα αλλά μπορούν και να εξελιχθούν γιατί υπάρχουν σχολές και τα ωδεία. Αλλά το ταλέντο είναι ταλέντο και μπορούμε να το δουλέψουμε και να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *