ΝΕΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Μπαίνει στο νοσοκομείο για το πιο δύσκολο χειρουργείο μετά το ατύχημά του

Τα νεότερα για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετέφερε ο εορτάζων Χάρης Λεμπιδάκης, μέσω της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Όπως τόνισε, ο Κωνσταντίνος θα μπει στο νοσοκομείο και την Τρίτη θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να πραγματοποιήσει την πιο δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι του.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε ότι την επέμβαση έχουν αναλάβει δύο εξαιρετικοί γιατροί, ενώ σε αυτή θα παρθεί ένα κόκκαλο από το κεφάλι του και θα τοποθετηθεί στο μέτωπό του. Ο λόγος που δεν θα μπει ξένο σώμα είναι ο φόβος για μόλυνση.

Το 15μερο μετά το χειρουργείο θα είναι κρίσιμο και από εκεί και πέρα ο Κωνσταντίνος έχει ένα ακόμα χειρουργείο, αυτή τη φορά στα μάτια του, καθώς από το ατύχημα και όλα όσα έχει υποστεί, έχει ανέβει ο στραβισμός του.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *