ΝΕΑ

Γιώργος Δασκαλάκης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται να βιώνει ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε κλινική της Ρόδου και σύμφωνα με όσα γράφει η φίλη του, Ελένη Λυμπέρη, στο προφίλ της στο Facebook, ο ίδιος έχει υποβληθεί ήδη σε αρκετά χειρουργεία και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση προκειμένου να ταξιδέψει στη Γερμανία και κάνει ακόμα ένα. 

Ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε γνωστοποιήσει μέσα από διάφορες αναρτήσεις του, πριν από μερικές ημέρες, ότι βρίσκεται στην κλινική, ωστόσο τώρα η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή.

“Ο Γιώργος Δασκαλάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας!!! Αυτή την περίοδο ένα πολύ γνωστό πρόσωπο όχι μόνο σε μένα αλλά και σε εσάς δίνει το δικό του αγώνα στην euromedica κλινική της Ρόδου!!! Ο άνθρωπος αυτός εδώ και αρκετούς μήνες ταλαιπωρείται με απανωτά χειρουργεία το ένα πίσω από το άλλο θα χρειαστεί να φύγει και άμεσα για Γερμανία για άλλο ένα χειρουργείο σημαντικό και εκεί!!

Στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολύ κόσμο!! και τώρα ήρθε η ώρα να τον βοηθήσουμε και εμείς χρειάζεται και εκείνος τη δική μας βοήθεια για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του!!! Ήρθε λοιπόν η ώρα να του δείξουμε και εμείς την αγάπη μας!!! Όσοι λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε τον Γιώργο μπορείτε να περάσετε από τα κομμωτήρια ΤΟΎΦΑ-ΤΟΎΦΑ.

Εγώ θα καταγράφω τα ονόματά σας το τηλέφωνό σας και θα δοθούν σε ένα φάκελο όλα τα λεφτά μαζί έτσι κάποια στιγμή να μπορεί να επικοινωνήσει και ο ίδιος μαζί σας για να σας ευχαριστήσει με υπογραφή δική σας και τη δική μου πάμε λοιπόν να του δείξουμε την αγάπη μας όλοι μαζί!!!”, έγραψε η Ελένη Λυμπέρη.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *