ΜΟΥΣΙΚΗ

Νέο single: Δημήτρης Φάκος, Άκης Τουρκογιώργης – Περάστε έξω!

Επίκαιρος και καυστικός όσο ποτέ, ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδοποιός πραγματοποιεί κίνηση “ματ” και μας προσφέρει ένα τραγούδι που σχεδόν όλη η χώρα περίμενε – ίσως και χωρίς να το γνωρίζει ή ίδια – να ακούσει.

Το νόημα των στίχων διάχυτο και διαυγές, η μουσική δυναμική και καλπάζουσα και η νοοτροπία ανθρώπου με καθαρό μυαλό και σκέψη, που δεν επιθυμεί να ανεχθεί άλλο!

Το τραγούδι που είχαμε στη σκέψη μας, που είχατε στο μυαλό σας όλους, αυτούς τους μήνες, βρίσκεται πλέον εδώ.

Η υλοποίηση είναι κάτι παραπάνω από θριαμβευτική.

Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Argiriou Recording Studio 111 και το τραγούδι αυτό είναι το δεύτερο σε μία σειρά που σύντομα θα γίνει άλμπουμ.

Μετά την πρώτη έκρηξη με το «Μία μέρα τη φορά», έρχεται η μελωδικότερη κραυγή διαμαρτυρίας εδώ και χρόνια!

Με την υπογραφή του Δημήτρη Φάκου και του Άκη Τουρκογιώργη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *