ΝΕΑ

Η τελευταία επιθυμία του Μιχάλη Αδάμ

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε το Μιχάλη μας.
Το σύζυγο, τον πατέρα, τον παππού, τον αδερφό, το φίλο και συνοδοιπόρο μας στη ζωή.

Κανείς μας, ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν θέλησε να σταματήσει να ελπίζει, ότι ο Μιχάλης θα κέρδιζε τη μάχη για τη ζωή που έδινε τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Ένα διάστημα που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, για να γυρίσει πίσω στην οικογένεια του και στην δουλειά του που τόσο αγαπούσε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που σε αυτό το δύσκολο δρόμο μας στηρίξατε μέρα με τη μέρα, στηρίξατε τους φίλους και τους συνεργάτες του, αλλά κυρίως τον ίδιο τον Μιχάλη. Όλους εσάς που σταθήκατε καθημερινά δίπλα του και δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη διαδρομή.

Όλους εσάς που σπεύσατε να εκφράσετε την αγάπη και τα συλλυπητήρια σας μετά τα νέα της αναχώρησης του αγαπημένου μας. Με βαθιά και ειλικρινή συγκίνηση παρακολουθήσαμε το τελευταίο αντίο που απευθύνατε μαζί μας, στο Μιχάλη μας.

Κατόπιν επιθυμίας του ίδιου δεν θα τελεστεί κηδεία και η σωρός του θα αποτεφρωθεί.

Επίσης αντί στεφάνων, πιστεύοντας ότι αυτό θα ήθελε και ο ίδιος, ας στηρίξουμε το «Σπίτι του Ηθοποιού» καταθέτοντας στον λογαριασμό
GR 45 0140 2280 2280 02002002719
ALPHA BANK ΔIKAIOYXOΣ ΣΠITI TOY HΘOΠOIOY

Μιχάλη μας,
ήσουν γεμάτος περιπέτεια και παράδειγμα ότι μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα αληθινά αν τα φανταστούμε και τα τραγουδήσουμε. Πέρασες τη ζωή σου λέγοντας ιστορίες. Θα συνεχίσουμε να τις λέμε για σένα.

Θα σε κρατάμε για πάντα στη καρδιά μας και στη σκέψη μας.
Η οικογένειά σου

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *