ΝΕΑ

Λιγνάδης: Οι νύχτες σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου

Μια διώροφη σουίτα του ξενοδοχείου «Seascape» της Επιδαύρου κατονόμασε ως το μέρος που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Δημήτρη Λιγνάδη, τις πρωινές ώρες της 26ης Ιουλίου 2015 ο Αιγύπτιος Σ.Σ.

O βιασμός του Αιγυπτίου στη σουίτα
Το ξενοδοχείο «Seascape» κατονόμασε ως το μέρος που φέρεται να βιάστηκε τον Ιούλιο του 2015 ο Αιγύπτιος Σ.Σ. Στην τέταρτη κατά σειρά κατάθεσή του στις δικαστικές Αρχές ο εν λόγω μάρτυρας προσκόμισε και φωτογραφίες του συγκεκριμένου δωματίου, δηλώνοντας ότι είναι απόλυτα πεπεισμένος για την ακριβή ημερομηνία μέσω της «έρευνας» που έκανε μαζί με ένα φίλο του, με τον οποίο είχαν ταξιδέψει μαζί και μάλιστα πρότεινε ως μάρτυρα.

Στην κατάθεσή του ο 23χρονος, σήμερα, άνδρας ανέφερε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τη διώροφη οικία, με την πέργκολα και το έντονο πέτρινο στοιχείο, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του είχε πει ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ξενοδοχείου ήταν φίλος του και γι’ αυτό έκανε την κράτηση εκεί.

Τί αναφέρει για τις επισκέψεις Λιγνάδη ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου ο ιδιοκτήτης του «Seascape», ανέφερε ότι ο ηθοποιός δεν κατέλυσε εκεί το 2015. «Έχει να έλθει στο ξενοδοχείο μας από το 2005 -2006», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο καταγεγραμμένο», τόνισε. «Ο κ. Λιγνάδης έχει να μείνει στο ξενοδοχείο μας από το 2005 – 2006». Σε ερώτηση μας αν συνοδευόταν από κάποιους μας είπε «Δεν θυμάμαι. Είχε μία σχέση 5 – 6 χρόνια. Τότε ερχόταν με έναν γνωστό ηθοποιό», πρόσθεσε.

Η κατάθεση του Σ.Σ
O Aιγύπτιος, που είχε καταγγείλει τον πρώην διευθυντή του Εθνικού για βιασμό, στην τελευταία του κατάθεση δήλωσε βέβαιος ότι η σεξουαλική κακοποίηση την οποία φέρεται να υπέστη δεν έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2015, αλλά τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του ανέφερε και το όνομα του φίλου του Τ.Μ. με τον οποίο φέρεται να ταξίδεψε (μαζί και με τον Δημήτρη Λιγνάδη) στην Επίδαυρο.

Παράλληλα, παρέδωσε στην ανακρίτρια συμπληρωματικό υπόμνημα που περιλαμβάνει αντίγραφο από μια συνομιλία της 24ης Ιουλίου στο Μessenger, στην οποία ο μάρτυρας Τ.Μ. τον ρωτούσε εάν θα πήγαιναν μαζί στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου να μεταβούν από εκεί και οι τρεις στην Επίδαυρο.

«Ο ίδιος μου θύμισε την ημερομηνία και το έψαξα μετά στο κινητό μου και το βρήκα. Ο ίδιος θυμόταν πάρα πολλά από την Επίδαυρο, τα οποία εγώ τα είχα διαγράψει από τη μνήμη μου. ∆υστυχώς εγώ, έκανα αρχικά λάθος στην ημερομηνία που δήλωσα σε εσάς για τις 9 και στη συνέχεια για τις 8 Αυγούστου, λόγω της φωτογραφίας που είχα «ανεβάσει» στο Instagram με τη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Τη φωτογραφία αυτή την «ανέβασα» στις 9 Αυγούστου στο Instagram, ωστόσο η φωτογραφία αυτή δεν τραβήχτηκε 9 ή 8 Αυγούστου του 2015, αλλά το τριήμερο εκείνο που είχαμε πάει στην Επίδαυρο», εξήγησε ο Σ.Σ. στη νέα του κατάθεση.

Σε ερώτηση της δικαστικής λειτουργού, γιατί δεν ανέβασε τη φωτογραφία ταυτόχρονα με τη λήψη της, εκείνος απάντησε ότι δεν ήθελε να συσχετιστεί η φωτογραφία με τον Λιγνάδη, καθώς ήξερε, είπε, ότι ο ηθοποιός ήθελε να αποφύγει τη δημόσια εμφάνιση και τη λήψη φωτογραφιών μαζί του!

Τα ανήλικα αγόρια
Μάλιστα, το φερόμενο ως «θύμα» κατονόμασε το ξενοδοχείο, στο οποίο διέμειναν τα δύο ανήλικα αγόρια μαζί με τον Λιγνάδη. Στη συμπληρωματική του κατάθεση ο Αιγύπτιος ισχυρίστηκε ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ήταν γνωστός του ηθοποιού, ενώ περιέγραψε στην ανακρίτρια την ακριβή εικόνα της σουίτας, στέλνοντας φωτογραφίες οι οποίες φέρονται να ανταποκρίνονται στις περιγραφές του.

«Είναι το (σ.σ. αναφέρει το όνομα του ξενοδοχείου) που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω στο λόφο της Επιδαύρου. Το θυμήθηκα ψάχνοντας στο Ίντερνετ. Είδα φωτογραφίες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου και της συγκεκριμένης σουίτας, τις οποίες σας έχω εγχειρίσει.

Από τις φωτογραφίες αυτές, σε συνδυασμό με αυτή που είχα τραβήξει εγώ τότε, και με εικόνες που ανακάλεσα στη μνήμη μου, το αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάποιες λεπτομέρειες από το δωμάτιο. Το δωμάτιό μας ήταν ένα από αυτά τα ψηλότερα πάνω στο λόφο, ήταν σαν διώροφη οικία και θυμάμαι ότι είχε πέργκολα στη βεράντα, η οποία ήταν μεγάλη.

Θυμάμαι επίσης χαρακτηριστικά ότι επικρατούσε και το πέτρινο στοιχείο», ανέφερε, ενώ προσέθεσε ότι το δωμάτιο που έμειναν είχε σχετικά παλιά έπιπλα, ενώ τα έπιπλα της βεράντας και το γυάλινο τραπέζι είχαν σιδερένιο σκελετό».

Σημειώνεται ότι με αίτημά του ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, έχει ζητήσει τη διενέργεια αυτοψίας στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και την κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση μεταξύ του φερόμενου ως θύματος και του εντολέα του.

Πηγή: (άρθρο του Ν. Νικολετάκη,dikastikoreportaz)

πηγή

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *