ΝΕΑ

Στοιχεία που «ΚΑΙΝΕ» τον Μπραντ Πιτ!

Έτοιμη να ξεκινήσει είναι η δίκη για το πολύκροτο διαζύγιο των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί και η κάθε πλευρά έχει προετοιμαστεί με τα κατάλληλα «όπλα». Πρόκειται για ένα διαζύγιο που έχει μονοπωλήσει τα ξένα μέσα ενημέρωσης  αφού το ζευγάρι δεν διατηρεί καλές σχέσεις κι η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη αφού αυτή τη φορά θα «παλέψουν» και για την κηδεμονία των παιδιών τους.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αντζελίνα Τζολί εμφανίζεται έτοιμη να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία για ενδοοικογενειακή βία στη δίκη για το πολύκροτο διαζύγιο εναντίον του Μπραντ Πιτ.
Τα έγγραφα, σύμφωνα με το The Blast, δείχνουν πως η 45χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει «αποδείξεις και στοιχεία» για την υποστήριξη της φερόμενης ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε δράση κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου της με τον 57χρονο Πιτ.
Το ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, και στη δίκη θα συζητηθεί η επιμέλεια καθώς και οικονομικές διευθετήσεις, με τα μικρότερα παιδιά ενδεχομένως να εμφανιστούν ως μάρτυρες εάν τους δοθεί άδεια.
Λίγο αφότου το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016, αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ Πιτ ερευνήθηκε από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες στο Λος Άντζελες εν μέσω αναφορών πως «γινόταν καταχρηστικός λεκτικά και σωματικά στα παιδιά του» σε ένα ιδιωτικό τζετ, αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.
Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail: «Η Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς και στο παρελθόν, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τις Αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν. Αυτή είναι η τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια της να καταθέσει ψεύδη με οποιοδήποτε κόστος».

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *