ΝΕΑ

Sos εκπέμπει ο Μανώλης Σφακιανάκης: Στα χέρια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος δεκάδες συνομιλίες παιδιών με τον Jonathan Galindo

Το διαδικτυακό προφίλ του Jonathan Galindo προτρέπει εφήβους και παιδιά σε ακραία παιχνίδια που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι την αυτοκτονία.

Ο Γκούφι… Jonathan Galindo   κινείται στα χνάρια της “μπλε φάλαινας”, που είχε οδηγήσει παγκοσμίως δεκάδες παιδιά στην αυτοκτονία πριν από λίγα χρόνια.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης,  ιδρυτής του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και για μια ακόμα φορά έκρουσε τον κώδωνα του κίνδυνου για τον διαδικτυακό Γκούφι, που προσεγγίζει σε ελληνικά chatrooms παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών και τα οδηγεί σε ακραίες πράξεις που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, ενώ προειδοποίησε πως θα οδηγήσει στον εισαγγελέα όσους λένε πως ο Jonathan Galindo, είναι μια φάρσα.

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *