ΝΕΑ

Έρρικα Πρεζεράκου: Η 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία, βγήκε από την εντατική

Όλο αυτό το διάστημα, η Έρρικα Πρεζεράκου μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στην πορεία της υγείας της 7χρονης ανιψιάς της, Αναστασίας, που βρίσκεται στην Αμερική λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Οι γονείς της μικρής είναι συνεχώς δίπλα της, ωστόσο συχνά ζητούν και τη συμπαράσταση του κόσμου σε αυτή τη μάχη (Δες εδώ το πρόσφατο post που έκανε η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, Ξένια).

Το πρωί της Τετάρτης, η Έρρικα Πρεζεράκου ανακοίνωσε ότι η μικρή Αναστασία βγήκε από την εντατική. «Η προσευχή μας βοήθησε» έγραψε η αθλήτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *