ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Η Disney κάνει κάστινγκ στην Ελλάδα – Όλες οι λεπτομέρειες

H Disney έρχεται στην Ελλάδα και κάνει κάστιγνκ για βοηθητικούς ηθοποιούς για τη βιογραφία του Γιάννη Αντετοκούμπο

Ήδη από τα τέλη του 2020, η Disney ανακοίνωσε ότι σκόπευε να δημιουργήσει μια ταινία για τη ζωή και την οικογένεια του αστέρα του NBA, Γιάννη Αντετοκούμπο. Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και η Disney ξεκινά κάστινγκ για τους βοηθητικούς ηθοποιούς.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ και δήλωσε η συγκεκριμένη ταινία είναι μόνο μια από τις μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού που πρόκειται να γυριστούν στην Ελλάδα.

Antetokounmpo

Τα αδέλφια Αντετοκούμπο

«Είμαστε μόλις στις αρχές του τρίτου μήνα του 2021 και έχουμε πολλές μεγάλες παραγωγές – πέρα από τις πολυάριθμες μικρομεσαίες με μπάτζετ που φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ – οι οποίες έρχονται στην Ελλάδα. Μιλάμε για ταινίες και σειρές που τυπικά ξεπερνούν τα δέκα εκατομμύρια σε προϋπολογισμό», ανέφερε ο κ. Κουάνης ενώ σημείωσε ότι στην Ελλάδα θα γυριστεί και το τρίτο μέρος του «Γάμος α λα ελληνικά» με τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουιλσον.

Η ταινία φέρει τον τίτλο Greek Freak, και θα ασχοληθεί με την παιδική ηλικία και την εφηβεία των αδελφών Αντετοκούμπο. Το σενάριο  υπογράφει ο Arash Amel και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Bernie Goldmann ενώ ο Γιάννης Αντετοκούμπο θα αναλάβει χρέη παραγωγού. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Akin Omotoso.

Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων για την ταινία, η παραγωγή αναζητά εφήβους και νέους (αγόρια) σε ηλικία 13 έως 30 ετών, οι οποίοι να έχουν επαφή με το μπάσκετ (δεν είναι αναγκαίο να έχουν παίξει σε ομάδα).

Η γονική συναίνεση είναι απαραίτητη (στην περίπτωση ανηλίκων) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα: 6984449847, 6978871675, 6972645775 και στην ηλ. διεύθυνση: sade.agilara@disneympp.com

Επιπλέον, ζητούνται άτομα όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν 2 πρόσφατες φωτογραφίες (1 πρόσωπο – 1 ολόσωμη) μαζί με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

kleopatra.abatzoglou@disneympp.com ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6980644631, 6947733168, 6976735560.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *