ΝΕΑ

Γιώργος Νταλάρας: Η αστυνομία δεν μπορεί να κατεβάζει στο δρόμο καταστολείς με ψυχικά προβλήματα

Ο Γιώργος Νταλάρας έκανε λόγο για απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν μαύρες εποχές.

Με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Γιώργος Νταλάρας πήρε θέση για τα βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζοντας τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και τον ξυλοδαρμό πολίτη από άνδρες της αστυνομίας.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε λόγο για απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν μαύρες εποχές, μίλησε για θλίψη και απογοήτευση ενώ σημείωσε ότι τέτοιες πρακτικές δυναμιτίζουν το μέλλον της χώρας.

Η ανάρτηση του Γιώργου Νταλάρα:

«Χωρίς λόγο. Γιατί τέτοια βαρβαρότητα; Τι έγινε πατριώτες; Ξύλο στην Νέα Σμύρνη;

Απόγευμα στην πλατεία με οικογένειες και μικρά παιδιά; Απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν μαύρες εποχές. Θλίψη και απογοήτευση. Ποιος είναι άραγε ο τόσο σοβαρός λόγος που μπορεί να δικαιολογεί τέτοιες αντιδράσεις; «ΠΟΝΑΩ!». Εικόνα που παραπέμπει στο «I can’t breathe» της Αμερικής.

Η αστυνομία επιβάλλεται εκτός από την Ε.Δ.Ε., να λάβει σοβαρά υπόψη της ότι δεν μπορεί να κατεβάζει στο δρόμο καταστολείς με ψυχικά προβλήματα, γιατί οι εικόνες αυτό δείχνουν.

Η κοινωνία μας είναι βαθιά πληγωμένη, οι γειτονιές είναι ρημαγμένες και τέτοιες πρακτικές δυναμιτίζουν το μέλλον της χώρας. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι κυβερνώντες»

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *