ΝΕΑ

Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρας του Θεόφιλου Βανδώρου: Πόνεσα πάρα πολύ που τον έχασα…

Σοκ  έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θάνατου του Θεόφιλου Βανδόρου, στα 60 του μόλις χρόνια.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο 96χρονος  πατέρας του ηθοποιού, Νίκος Βανδώρος, ο οποίος με λυγμούς αποκάλυψε την μάχη που έδινε ο  ηθοποιός τον καρκίνο, ενώ τόνισε με περηφάνια πως ήταν ένας πολύ καλός γιος:

“Αρρώστησε από τον άθλιο τον καρκίνο που πλήττει τόσο κόσμο.  Δε βλεπόμασταν πολύ τον τελευταίο καιρό. ‘Ήταν ακαριαίο. Τον τελευταίο καιρό εκδηλώθηκε. Πόνεσα πάρα πολύ που τον έχασα. Πάρα πολύ. Ήταν ένας έξοχος άνθρωπος ένας πάρα πολύ καλός γιος, αυτό ήταν…”, είπε κλαίγοντας ο κ. Βανδώρος.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *