ΝΕΑ

Η σαρωτική τηλεθέαση που έκανε η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Εκατομμύρια σχόλια έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο τα όσα είπαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι στην Αμερική η συνέντευξη έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι την παρακολούθησαν περισσότεροι τηλεθεατές από αυτούς που παρακολούθησαν τη φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Τι έγινε όμως στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και τι ανταπόκριση είχε η συνέντευξη που μεταδόθηκε αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό;

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της Nielsen η συνέντευξη σημείωσε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής της με 17,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 16,5% στο δυναμικό κοινό για όλη την ώρα προβολής της. Τα όσα είπαν στη συνέντευξή τους ο  πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον και σίγουρα είναι το θέμα των ημερών… για να μην πούμε των επόμενων μηνών καθώς προκαλεί και θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις…!

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *