ΝΕΑ

Σφίγγει ο κλοιός για γνωστό ηθοποιό – Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης δύο απόπειρες βιασμού

Τα πιο πιθανά σενάρια είναι είτε ο γνωστός πρωταγωνιστής να κληθεί σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου είτε να ασκηθεί σε βάρος του απευθείας ποινική δίωξη και η υπόθεση να παραπεμφθεί στην ανάκριση.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πασίγνωστο ηθοποιό μετά τους νέους φακέλους που προσκομίστηκαν από το ΣΕΗ καθώς μεταξύ των 18 νέων καταγγελιών που βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα και  για τα οποία εντοπίζονται δυο αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που δεν έχουν παραγραφεί.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα έχει μπει και μια ακόμη καταγγελία που φέρεται να περιγράφει μια τρίτη περίπτωση απόπειρας βιασμού η οποία, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τώρα δεν έχει καταγραφεί με επίσημο τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα φερόμενα ως θύματα θα περάσουν άμεσα το κατώφλι του εισαγγελέα που ερευνά τα τεκταινόμενα στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να καταθέσουν στο πλαίσιο της έρευνα και κάποιες από τις καταγγέλλουσες, οι πράξεις σε βάρος των οποίων έχουν παραγραφεί. Και αυτό γιατί κρίνεται πως ενδέχεται με τις μαρτυρίες τους να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση αλλά και στο προφίλ του καταγγελλόμενου προσώπου.

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η εισαγγελική έρευνα δεν θα εξελιχθεί με τον τρόπο που επελέγη για τον Δημήτρη Λιγνάδη σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς κρίθηκε ότι είναι επικίνδυνος να διαπράξει και νέα αδικήματα.

Τα πιο πιθανά σενάρια είναι είτε ο γνωστός πρωταγωνιστής να κληθεί σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου είτε να ασκηθεί σε βάρος του απευθείας ποινική δίωξη και η υπόθεση να παραπεμφθεί στην ανάκριση.

Το κουβάρι της υπόθεσης για τον συγκεκριμένο ηθοποιό άρχισε να ξετυλίγεται μετά τις καταγγελίες που έκαναν σε βάρος του τρεις γνωστές πρωταγωνίστριες ενώ φέρονται να ακολούθησαν ακόμα τέσσερις γυναίκες.

Μάλιστα, ανάμεσα στις καταγγελίες που περιείχαν οι πρώτοι 20 φάκελοι του ΣΕΗ, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν και μια γυναίκας για υπόθεση βιασμού από τον συγκεκριμένο ηθοποιό η οποία έχει παραγραφεί.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *