ΝΕΑ

Κλείδωσε ο τρίτος κύκλος επεισοδίων για τις Άγριες Μέλισσες

Έναν νέο, ολοκληρωμένο κύκλο επεισοδίων, για όλη την επόμενη σεζόν εξασφάλισε ο ΑΝΤ1.H μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» καθιστά την επιθυμία του σταθμού να εξασφαλίσει τη συνέχισή της δεδομένη.
Οι αδερφές Σταμίρη παραμένουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους αφού θα ζήσουν νέες περιπέτειες εν μέσω χούντας!
Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που σημειώσει ο φετινός, δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1, η επιθυμία του σταθμού να συνεχιστεί η σειρά – φαινόμενο είναι δεδομένη, ενώ η «τύχη» των Μελισσών βρίσκεται στα χέρια των σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, που εργάζονται πυρετωδώς για να βρουν το νήμα από το οποίο θα πιαστούν και να επινοήσουν τη νέα ιστορία πάνω στην οποία θα βασιστεί η συνέχιση της σειράς.

Πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ιστορία, στην οποία θα μετέχουν οι ίδιοι ήρωες, σε ένα νέο ιστορικό πλαίσιο. Σύμφωνα με την Real life, τρία στοιχεία είναι σίγουρα και οριστικά σε σχέση με τον νέο κύκλο. Οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν με άξονα και κεντρικές πρωταγωνίστριες τις τρεις αδελφές Σταμίρη.
Όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να προβάλλονται πρώτα στην υπό δημιουργία συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 τα δημοφιλή προγράμματα και μετά ελεύθερα στην επίγεια τηλεόραση εξετάζουν οι επιτελείς του σταθμού.
Δηλαδή, μπορεί τα επεισόδια του προς έγκριση τρίτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» να διατίθενται πρώτα στην πλατφόρμα προς πληρωμή και μετά να είναι ελεύθερα προς θέαση στο κοινό, για να συγκεντρώνουν έσοδα από τηλεοπτική διαφήμιση.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *