ΝΕΑ

Meghan Markle | “Δεν ήθελα πια να ζω, σκεφτόμουν την αυτοκτονία”

Μιλώντας στην Oprah Winfrey, σε μια συνέντευξη όπου δεν δίστασε να αναφερθεί σε όλα όσα την οδήγησαν να θελήσει να απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια και να ξεκινήσει με τον Πρίγκιπα Harry μια νέα ζωή μακριά από το Παλάτι, η Mεghαn Markle αναφέρθηκε στο πώς είχε επηρεαστεί η ψυχική υγεία της, αποκαλύπτοντας ότι είχε αυτοκαταστροφικές σκέψεις.

“Ντρεπόμουν τότε το να το πω, ντρεπόμουν ακόμα και να το παραδεχτώ στο Harry. Αλλά ήξερα ότι εάν δεν το έλεγα, τότε θα το έκανα. Απλά δεν ήθελα να πλέον να ζω”, είπε. “Ήταν ξεκάθαρο και αληθινό και πολύ τρομαχτικό και ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν συνέχεια”, συμπλήρωσε. “Πίστευα ότι αυτό θα τα έλυνε όλα για όλους”.

Η Meghan Markle περιέγραψε πώς μοιράστηκε τις σκέψεις της με το σύζυγό της, τον Ιανουάριο του 2019 όταν είχαν πάει να δουν μια παράσταση στο Royal Albert Hall. “Θυμάμαι ότι μου είπε “δεν νομίζω ότι μπορείς να φύγεις” κι εγώ είπα “δεν μπορώ να μείνω μόνη μου”. Είπε ότι και τώρα όταν βλέπει τις φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά είναι εμφανές πώς ο Harry της κρατάει σφιχτά το χέρι. “Προσπαθούσαμε κι οι δύο να αντέξουμε””, είπε.

Η Δούκισσα του Sussex αποκάλυψε ακόμα ότι εκείνο το βράδυ, κάθε φορά που θα φώτα του θεάτρου χαμήλωναν έκλαιγε. “Είναι πολύ σημαντικό για όλους να θυμόμαστε ότι δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Δεν έχουμε ιδέα”, κατέληξε. “Ακόμα κι όσοι χαμογελούν και λάμπουν σαν προβολείς. Πρέπει να είμαστε συμπονετικοί για ό,τι μπορεί να συμβαίνει στ’ αλήθεια”. Τέλος, ανέφερε πως εκείνη την περίοδο ντρεπόταν επειδή ήθελε να είναι δυνατή και να μην προσθέσει κι άλλο βάρος στον Harry. “Θέλει πολύ κουράγιο για να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια”, είπε.  

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *